Оказва се, че коронавирусът е познат на медицината отдавна. Държавният

...
Оказва се, че коронавирусът е познат на медицината отдавна. Държавният
Коментари Харесай

Държавният секретар на САЩ: Подобен на COVID-19 вирус е имало поне от 2016 г.

Оказва се, че коронавирусът е прочут на медицината от дълго време. Държавният секретар на Съединени американски щати Майк Помпео публично поддържа изказванията, че пандемията от ковид е тръгнала от китайските лаборатории. Той разкрива, че още през лятото на 2019 година в лабораторията в Ухан е имало няколко заболели от COVID-19 откриватели. А през 2016 година в тази лаборатория е работено с вирус, който е на 96% еднакъв със настоящия, предава вестник

Думите на Помпео са ориентирани непосредствено към инспекторите на Световната здравна организация, които дойдоха в Китай тази седмица, с цел да проверяват аргументите за пандемията на ковид. „ Американските управляващи през днешния ден дават нова информация за дейностите в китайските държавни лаборатории през 2019 година По-специално Съединени американски щати имат учредения да имат вяра, че няколко откриватели от Института по вирусология в Ухан са се разболели през лятото на 2019 година - преди първия докладван случай на COVID-19 ", прибавя той.

Помпео отбелязва, че най-малко от 2016 година институтът е изследвал ковид на прилеп RaTG13, който е повече от 96% еднакъв с COVID-19. Според него институтът не оповестява за вероятни „ опити за повишение на заразността или леталността “ на вируса. Помпео също по този начин твърди в прав текст, че Институтът по вирусология е обвързван с военни проучвания. " Въпреки че Институтът по вирусология в Ухан е показан като цивилно място, то той си сътрудничи по изявления и секрети планове с китайските военни ", твърди още Помпео в изказването си.

" Пандемията на COVID-19 би могла да бъде избегната. Всяка виновна страна щеше да предложения международни здравни специалисти в Ухан до дни след експлоадирането й ", разяснява още той. Помпео насочва апел " специалистите на СЗО да имат достъп до всички уреди, лабораторни данни, личен състав, очевидци и жалбоподатели ". 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР