Оказва се, че да гледаме снимки на апетитни гозби, публикувани

...
Оказва се, че да гледаме снимки на апетитни гозби, публикувани
Коментари Харесай

Гореща нова диета: гледайте снимки на храна в Instagram

Оказва се, че да гледаме фотоси на апетитни гозби, оповестени онлайн, прави действителната ни храна по-малко примамлива.

Добра вест за дамите, които се борят с непотребните килограми. Докато си ровите в уеб пространството, обръщайте особено внимание на фотосите на вкусотийките, които другите консуматори обилно споделят.

Въпреки че си мислите, че тези снимки възбуждат апетита, най-новото изследване в региона на здравословното хранене демонстрира, че сходни фотоси по-скоро убиват желанието ни да похапваме, когато действителната храна е пред нас.

Намаляването на желанието да ядем може да подкрепи отслабващите, споделят специалистите.

Има добра вест и за потребителите, които споделят тези хващащи окото фотоси. С все по-нарастваща фикс идея да фотографираме храната, която си подготвяме или поръчваме в ресторанта, в действителност си оказваме помощ да не се впуснем в рисково бързото ѝ усвояване, водещо до преяждане. Така когато ни поднесат ястието, вместо непосредствено да забодем вилицата в него, първо вадим телефона, снимаме и качваме в уеб пространството. А по-късно отделяме повече време да ревизираме какво разясняват приятелите ни, вместо да излапаме небрежно вкусната гозба.

Проучването е посочило, че това да сме прекомерно изложени на красивите фотоси на храната в действителност основава чувство за задоволеност, като че ли фактически ядем тези ястия. Уморявате се от тези храни, без даже да сте ги поставили в уста, споделят учените.

Как да не качите килограми през зимата
5 златни правила за изгаряне на мазнините
5 мита за плоското коремче
Да отслабнем без диети

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР