Оказа се, че на пристанищата голямо количество горива е влизало

...
Оказа се, че на пристанищата голямо количество горива е влизало
Коментари Харесай

Ревизоро разкри: Бореца, Монсеньора и Кокаинчо са големи играчи в полулегалния бизнес с горива

Оказа се, че на пристанищата огромно количество горива е влизало без документи. За 2/3 от този импорт приходите са налице, за 1/3 не са. Загубите от контрабандата са 1 милиарда лв. годишно. Това сподели в утринния блок на Българска национална телевизия депутатът от Патриотичния фронт и ръководител на Комисията за наблюдаване на приходните организации и битка със сивата стопанска система и контрабандата Емил Димитров-Ревизоро. Има бази, в които са закопани цистерни с незаконно гориво. Има бензиностанции, които денем продават легално гориво, а през нощта – незаконно. Пет са огромните играчи, които са в този полулегален бизнес – имат позволение за акцизни хранилища, само че се занимават с двойнствена активност. Има двама души, които са легални към този момент – Бореца и Монсеньора.

Изключително съм удовлетворен от тяхното държание на пазара. Музиканта имаше тежко футболно занимание и данъчно общуване. В момента е напът да стане чист. По-опасните за мен са Кокаинчо който непрестанно се занимава с нелепости. Той злоупотребява с кокаина, злоупотребява и с имена на политици.

До такава степен се е увлякъл да прави неправилни неща, че всеки ден чакам да му се случи. Той вкарва огромни количества горива, смесени със сяра, съобщи Ревизоро. Тези проблеми не касаят Марешки. Той не внася горива с кораби, няма данъчни хранилища, не взе участие в тези схеми – взе участие в други. Той е артикул на един изтъкнат политик през последните две години и по тази причина му се разрешават много неща.

Факт е обаче, че той има проблем с медикаментите и този проблем беше съществено обиден от основния прокурор, уточни депутатът. Проблемът с реекспорта на медикаменти би трябвало да бъде решен, акцентира Емил Димитров.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР