Оказа се, че Корнелия Нинова е един от малкото хора,

...
Оказа се, че Корнелия Нинова е един от малкото хора,
Коментари Харесай

Първан Симеонов: При нови избори ситуацията ще е още по-патова


Оказа се, че Корнелия Нинова е един от дребното хора, които могат да си поговорят със Слави Трифонов. При тази обстановка ГЕРБ укрепва, тъй като Слави губи престиж - партията може да разчита на резултата на махалото - половин година не може да се сформира държавно управление и няма да бъдат малко хората, които ще си кажат, че ГЕРБ е познатото зло, акцентира Първан Симеонов.

Според него предизборните акции ще се смесят, без значение дали изборите ще бъдат 2 в 1.

Румен Радев влиза с голям рейтинг в тази акция. Той е в най-хубавата позиция. Може да има проблем с това, че президентът няма някаква свръхангажирана партийна подкрепа`, посочи Симеонов. По думите му Радев е единствената фигура, която синхронизира " партиите на митинга ". Според социолога президентът е вдигнал летвата със служебното държавно управление, което изпъква сега. Има нови политически звезди. Кирил Петков набира мощност. Удобно се е позиционирал сред Румен Радев и Христо Иванов, сподели още Симеонов. И позволи, че на нови избори обстановката може да стане още по-патова.

Протестът напълно ще отстъпи от всичките си претенции. Демократична България предвкусва хубаво показване на нови избори. А що се отнася до Трифонов, той влезе в комфортна роля - съпротива на всички. Това е едно несъмнено леговище за него, заключи Симеонов.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР