Охридската прокуратура представи веществените доказателства, включително видеозапис като доказателство, на

...
Охридската прокуратура представи веществените доказателства, включително видеозапис като доказателство, на
Коментари Харесай

ЗВЕРСТВО: Появиха се кадри от побоя над Християн Пендиков

Охридската прокуратура показа материалните доказателства, в това число видеозапис като доказателство, на който се вижда по какъв начин трима души бият Християн Пендиков вечерта на 19 януари в центъра на Охрид.

„ На показаното видео се вижда лице от мъжки пол, което наподобява на обвинения Илия Спасески, което стои пред лице, което наподобява на жертвата Християн Пендиков. Лицето, което наподобява на Спасески, размахва дясната си ръка на височината на лицето си. „ Същият му нанася още един удар в региона на гърба в региона на тила “, изясни прокурорът.

Адвокатът на подсъдимия Спасески изиска от съда да не приема обяснението на прокуратурата, че неговият клиент е нападателят, защото не може да се откри самоличността на другите двама от видеозаписа.

- Прокурорът не сподели, че лицето, което е било Пендиков, е подсъдимият Спасески. Пендиков в изявление за Българска телевизия даде друго изявление по отношение на това, което се вижда на видеото. Той твърди, че е бил ритан, само че тук се вижда, че е бил ритан един път. При липса на доказателства, въз основа на които да се откри самоличността на другите две лица, съдът не следва да приема изказванието на прокурора, че нападателят е лице, което наподобява на Илия Спасески – сподели юристът на обвинения Димитър. Цобоски.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР