Огромни манипулации с за гласуване лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов,

...
Огромни манипулации с за гласуване лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов,
Коментари Харесай

ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов разкрива огромни манипулации с машините за вота - гледайте НА ЖИВО

Огромни операции с за гласоподаване водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, видя ПИК. Най-успешният министър председател на България демонстрира стотици устройства, чийто програмен продукт ще бъде злепоставен и по този метод ще се трансформират същинските резултати от на 14 ноември.

Припомняме, че преди дни сигнализира пред медиите, че софтуерът за машинното гласоподаване се пипа. Тогава той разкри, че от партията са хванали операцията, посредством която гласове от ГЕРБ да отиват автоматизирано за " ИТН, а различен избран брой гласове от Българска социалистическа партия да отиват за " Изправи се! Ние идваме ".
свързани новини94424на 05.11.202131016на 05.11.2021
Говори се и че за гласоподаване в чужбина към този момент са изпратени с " пипнат " програмен продукт и че операцията може да се откри точно с ръчното броене на квитанциите от гласуването.

Това е голяма скица, която, в случай че в действителност съществува и в случай че се потвърди, може да прерасне в интернационален скандал.

Пред медиите неведнъж разкрива, че точно по тази причина на предишните избори 0,8% от чужбина се броиха няколко дни, с цел да може да се манипулират действителните резултати.

Очевидно схемата и този път е същата, а водачът на ГЕРБ още горещи детайлности за опитите на Румен Радев и доближените до него партии да манипулират изборните резултати.
свързани новини85634на 04.11.2021
Тома Биков разгласи, че имат данни в склада, където се съхраняват машините, има такива, които не са сертифицирани. По думите му има сигнали до ДАНС и ЦИК за този скандал с 228-те машини, които стоят в склада, само че не са сертифицирани. От ГЕРБ обявиха, че желаят да се отоври този склад, да се ревизират ашините

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО Пожарна охрана ПИК TV:



Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР