Огромна семейна трагедия бележи живота на актрисата Мария Бакалова преди

...
Огромна семейна трагедия бележи живота на актрисата Мария Бакалова преди
Коментари Харесай

Мария Бакалова скърби за убита братовчедка

Огромна фамилна покруса бележи живота на актрисата Мария Бакалова преди шест години, научи HotArena.

Тогава тя губи братовчедка си Ани, която е пометена на пешеходна пътека в Бургас, няколко месеца преди абитуриентския си бал. Мария уважи паметта й със сърцераздирателни фотоси в обществените мрежи. " Честит рожден ден, мое ангелче! Обичам те ! ",  е текстът, който съпровожда старите фотоси.

Мария и Ани, които са на една възраст, са отраснали дружно и до последно са неразделни. За Бакалов братовчедка й не е просто близка родственик, само че и сродна душа. Детските игри минават в тинейджърски безредици и трепети, а през последните месеци от живота на Антоанета двете възнамеряват звездна  абитуриентска вечер. Докато Ани не била убита на пешеходна пътека, прибирайки се от, и всичко се срутва. Бургас е покъртен от случилото се, пса „ България Днес “.

Шофьорът, който убива близката на Мария - Атанас Щерев по това време е началник на бургаско общинско дружество, с престиж и въздействие в морския град. Той бе наказан на три години затвор, а след влизане в действие на присъдата изчезна от България. В началото на 2017 година бе открит в Нюрнберг и екстрадиран в България, с цел да изтърпи присъдата си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР