Огромен скандал се разрази между бившия министър Богомил Бонев и

...
Огромен скандал се разрази между бившия министър Богомил Бонев и
Коментари Харесай

Грозен скандал между Калина Паскалева и Богомил Бонев заради тези СНИМКИ

Огромен скандал се развихри сред някогашния министър Богомил Бонев и журналистката Калина Паскалева. Нецензурни думи поради фотоси си разменят двамата. Той я назовава "к...а ", тъй като снимала жена му - депутатката от Българска социалистическа партия Нона Йотова да паркира върху велоалеята на ул, "Раковски ".

Ето какво написа Паскалева във фейсбук : "Отивам на премиера на новата книга на Людмила Филипова, която доста одобрявам като публицист, в прочут столичен клуб ( среща се на ул. “Раковски”). Излизам да пуша цигара пред клуба и тъкмо пред входа тузарска немска лимузина навлиза във велоалеята и стопира.

Прави две груби нарушавания - нито има право да паркира там, още повече да препречва пътя на колоездачите. Шофьорът обаче не се измества повече от пет минути. Чака някой. Аз се чудя кой. И също изчаквам. Любопитно ми е кой си мисли, че за него е разрешено да паркира по този метод.

От входа излиза госпожа Нона Йотова, народен представител от Българска социалистическа партия. Народен представител, говорещ от парламентарната естрада за правата на жителите. Явно за нея законите не важат, по-ценно е да не се постанова да прави непотребни крачки до паркинг, където е позволено персоналният й водач да я изчака.

Шокирана съм и възмутена. Ще попитате дали депутатката от Българска социалистическа партия видя, че я фотографирам? Разбира се, само че наглостта може би я е заслепила, тъй като колата отпраши с мръсна газ. С следващо нарушаване. П.С: Г-жп Йотова, велоалеята не е за немски лимузини. А постъпката Ви наподобява като на мутра от 90-те. Днес сме 2020 ".


След това последва отговор от страна на Богомил Бонев в обществената мрежа : "Нона била на презентация на книга някъде на Раковска. Улицата, унищожена с незаконната велоалея на Фънда, която мултиплицира тапите на коли. Обадила се на моя водач да я прибира и той спрял за малко, отчасти на велоалеята.

Не е паркирал на тъпата пътека, просто спрял за малко. И една продажница, която се изживява като писателка и публицист, пушейки извън, снимала Нона и колата. И написала ядосан статус против народен представител на Българска социалистическа партия, национален грабител. Ей, к*ви, не се правете на публицисти и папараци, че така и така към този момент няма вакантни места ".

Отговорът на Калина Паскалева беше: "Събуждам се аз и виждам по какъв начин номенклатурата не може да преживее, че някой е решил да насочи рецензия към нарушавания, осъществени от техен водач на пътя. Богомил Бонев е бил министър на вътрешните работи и може би това му дава право да ме назовава ПРОСТИТУТКА обществено.

Неговата половинка Нона Йотова е народен представител от Българска социалистическа партия, моите налози заплащат нейната заплата. Виждам, че толкоз съм ги ядосала като съм си разрешила да ги фотографирам, че господин Бонев би трябвало да продължи с обидите и да ме назова и к*рва!

БРАВО, Вие сте същински представители на номенклатурката и социалистическа партия. По принцип майка ми през днешния ден има рожден ден. Ще й стане доста прелестно като прочете какво сте написали за мен, политическо семейство! Надявам се да можете да го докажете и в съда "


В някои от мненията си Бонев изяснява ѝ, че Bogomil Bonev Обещавам да санкционира строго водача си. Това е служебната ми кола. Не е паркирал, както означават нагоре. Там няма къде да се спре поради подправената велоалея на Фандъкова. Нона нищо не е направила, тъй като не е неразрешено да се возиш на кола. И такси да беше поръчала, отново там щеше да спре. Защо не виждам колоездач с грейка в този миг, в който госпожицата се е преживявала на папарак?

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР