Огромен многоетажен паркинг са замислили да бъде изграден в пловдивския

...
Огромен многоетажен паркинг са замислили да бъде изграден в пловдивския
Коментари Харесай

Многоетажен паркинг за 500 коли замислят в Пловдив

Огромен многоетажен паркинг са замислили да бъде построен в пловдивския квартал в " Тракия ".

Гигантът за българските мащаби ще е на шест етажа, а на покрива също ще се могат качват коли. На седемте равнища ще паркират по 70 автомобила, тъй че като цяло оборудването ще има опция да подслони близо 500 автомобила.

Надявам се тази година да приключим с проектирането, което ще покаже действителната количествено-стойностна сметка, описа кметът на " Тракия " Костадин Димитров, пред уеб страницата marica.bg.

След като бъде подготвен планът и стане ясна сметката, в Община Пловдив ще вземат решение по какъв начин да го строят. Единият вид е със лични средства, другият - да се търси частен вложител.

Районният кмет изясни, че и квартал " Тракия " към този момент се усеща дефицит тук-там за паркиране, защото много фамилии към този момент имат по две, а някои и по три коли и вечер хората се чудели по какъв начин да ги наместят.

Многоетажен паркинг е дълготрайна инвестиция, в случай че не в околните две - три години, то в идващите 10 години ще бъде цялостен, разяснява Костадин Димитров. Според него би трябвало да се спре застрояването на зелените площи. Гигантският гараж ще се строи върху съществуващия открит паркинг.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР