Огромен интерес към Зелените коридори и в последния им ден.

...
Огромен интерес към Зелените коридори и в последния им ден.
Коментари Харесай

Огромен интерес към "зелените коридори" за ваксинация в последния им ден

Огромен интерес към Зелените коридори и в последния им ден. В понеделник се чака управляващите да решат дали ще ги удължат.

Пред УМБАЛСМ „ Пирогов “ се изви опашка от десетки искащи да получат ваксина още преди самото отваряне на имунизационния пункт в 8,30 ч. Хората изчакват търпеливо своя ред с цел да бъдат имунизирани с желаната от тях ваксина. По време на „ зелените коридори “ не е нужно авансово записване през онлайн системата за имунизация.

Наша информация в Единния информативен портал, демонстрира, че от " зелените коридори " по време на празнчините дни са се възползвали близо 130 000 души.

“Имаме пет пункта до 17,30 ч. искащите ще могат да се имунизират. Имаме задоволително количество ваксини, няма проблеми. Имаме препаратите на „ АстраЗенека “, „ Пфайзер “ и „ Модерна “. Единствено имунизацията на „ Янсен “ я нямаме, чакаме нейното стартиране безусловно от на следващия ден “, изясни проф. Асен Балтов, шеф на УМБАЛСМ „ Пирогов.

Утре се чака нова доставка на над 270 000 дози от имунизацията на „ Пфайзер “, а в края на май двойно количество от над 400 000 дози.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР