Огромен балон, излъчващ светлина, се появи в нощното небе над

...
Огромен балон, излъчващ светлина, се появи в нощното небе над
Коментари Харесай

Огромен балон засия над Сибир

Огромен балон, излъчващ светлина, се появи в нощното небе над Североизточен Сибир през нощта на 26/27 октомври, заяви The Siberian Times.

Множество очевидци оповестиха, че са видели балон, съгласно обявата и минимум петима души са снимали явлението. Въпреки че доста хора, представени от новинарския уебсайт, показаха угриженост, че явлението може да има нещо общо с извънземните или е " празнота в пространствено-времевия континуум ", The Siberian Times подозира, че повода е стартът на ракета.

По-късно Министерството на защитата на Руската федерация съобщи във Facebook, че са изстреляли междуконтинентална балистична ракета Топол-М като част от обучение.

Ракетата явно е стартирала от Плесецк в Северозападна Русия към тестовия полигон Кура в Камчатка, тихоокеански съветски полуостров, надалеч на запад, съгласно The Siberian Times и съветското министерство на защитата.

The Siberian Times оповестява също, че северното зарево е било изключително блестящо, което изяснява за какво толкоз фотографи по време на появяването на балона са следили небето, изяснява Live Science.



Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР