Стопкадри бТВОпасно ще е времето в близките дни, обяви любима

...
Стопкадри бТВОпасно ще е времето в близките дни, обяви любима
Коментари Харесай

Времето се разваля в следващите часове, обяви Натали Трифонова

Стопкадри бТВ

Опасно ще е времето в околните дни, разгласи обичана на българите синоптичка.

В идващите часове тук-там в планинските региони ще има краткотрайни превалявания с гръмотевици, а на следващия ден преди обяд облачността ще бъде раздрана и следобяд на доста места в страната ще има превалявания с гръмотевици.



По-интензивно ще вали в Южна България, където ще има и условия за градушки, а в 7 области са оповестени предизвестия за рисково време. Ще духа слаб до сдържан вятър от Запад Северозапад, който обаче ще се усилва по време на стихия.



Максималните температури в страната ще бъдат сред 22 и 27 градуса в София, а следобяд се чакат към 22 градуса. И в планините ще вали, като масивите от Южна България преваляванията ще са интензивни, и ще има условия за градушки. Вятърът в планината ще бъде до сдържан от Запад Северозапад, на 1200 метра височина температурата в сряда ще бъде към 14-15 градуса, а на 2000 метра към седем градуса.

В четвъртък до обед времето ще е най-вече слънчево, като следобяд ще има превалявания с гръмотевици, а условия за градушки, разгласи Натали Трифонова.

В петък и през почивните дни още веднъж ни чакат и слънце, и краткотрайни превалявания, като ще вали основно в Западна и Централна България. Температурите обаче ще се покачат и ще доближават и даже надвишават 30 градуса, добави по бТВ тя.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР