Ограничителни мерки в редица страни отпадат заради спад на заболеваемостта

...
Ограничителни мерки в редица страни отпадат заради спад на заболеваемостта
Коментари Харесай

Отпадат ограничителните Covid мерки в редица страни

Ограничителни ограничения в редица страни отпадат поради спад на заболеваемостта от Covid-19. В Турция заведенията за хранене ще работят с стеснен брой гости до 22 часа, който е новия вечерен час в страната.

Германия намали равнището на риска от заразяване с ковид от „ доста високо “ на „ високо “ за първи път тази година, което отразява намаляващият брой на новите инфекции.

Правителството обаче акцентира, че пандемията не е отминала. Ето какво сподели министърът на опазването на здравето Йенс Шпан, представен от БНР: " Имаме учредения за оптимизъм. Ако обстановката продължи да се усъвършенства, в случай че се усили броят на имунизираните и спада заболеваемостта, тогава би могло да се окаже доста хубаво лято “.

 {{ otherArticle[0].article.title }}
Вариантите на ковид със комплицирани имена от букви и числа...

В Полша против ковид към този момент ще могат да се имунизират и деца на възраст сред 12 и 15 години. Европейската комисия утвърди в края на предходната седмица продукта на Pfizer/BioNtech за приложимост при 12-годишните.

Заведенията на закрито отварят в Италия . Вечерният час там остава 23 ч. Това е един от многото признаци, че животът се възобновява. Едно кафе носи възприятието за спокоен живот още веднъж, за всички италианци.

Израел отстрани съвсем всички ограничавания поради пандемията, в това число зеленият паспорт, които даваше специфични права на имунизираните. Остава в действие носенето на маски в закрити пространства.

 {{ otherArticle[0].article.title }}
Българските жители, които са имунизирани или преболедували ковид, от през днешния ден могат да влизат в...

Генералният шеф на здравното министерство на Израел Хези Леви съобщи, представен от БНР: „ Днес е специфичен ден. След година и половина откогато заболяването е тук, три талази, доста приети в болница и умряли, в този момент, на 1 юни, още веднъж отваряме Израел “.

Близо 5 и половина милиона души от 9-милионното население на Израел са имунизирани.

Във Англия от през днешния ден терминал 3 на най-голямото английско летище „ Хийтроу “ ще обслужва пасажери единствено от високо рискови страни с ковид.

На фона на отпадането на ограничавания шефът на Световната здравна организация Тедрос Гебрейесус предизвести: " След рецензии, че крие действителната статистика държавното управление в Перу ревизира формалните данни за умрелите от Covid-19 и те скочиха от 70 хиляди в неделя до над 180 хиляди през днешния ден. Така латиноамериканската страна стана страната с най-висока смъртност на глава от популацията ".
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР