Огнян МинчевОгнян Минчев, фейсбукКирил Петков: Ние от Продължаваме промяната“ сме

...
Огнян МинчевОгнян Минчев, фейсбукКирил Петков: Ние от Продължаваме промяната“ сме
Коментари Харесай

Управлението не е протест, в който замеряш парламента с яйца и домати, а непрестанен диалог и поемане на отговорност

  Огнян Минчев
Огнян Минчев, фейсбук

Кирил Петков: „ Ние от „ Продължаваме промяната “ сме политическата партия, която няма меки диалогични китки… “

Това изявление би предписание чест на всички „ същински мъже “ в българската политика – Волен Сидеров, Вътрешна македонска революционна организация, Копейкин… Продължете листата на маргиналите с едноцифрени проценти. Демократичната политика е развой на разговор и съгласуване на ползи. Политикът е човек, който съставлява избрана общественост с нейните ползи и гледни точки и е избиран, с цел да направи удовлетворяването на тези ползи допустимо дружно с другите ползи в обществото – обединявайки ги в народен интерес.

Кирил Петков по тази причина беше министър председател единствено шест месеца. Затова надали повече ще бъде определен за министър председател. Управлението на страната не е митинг, в който замеряш Народното събрание с яйца и домати. То не е носене на предизвикателни лозунги – „ Аз съм еди-кой си и не ме е боязън, елате ме вижте! “ Управлението на страната е непрекъснат разговор и вдишване на отговорност – когато би трябвало и за непопулярни решения.

Промяната ще продължавате, когато научите писмеността на демократичната политика. А друга политика – с пестник по масата – няма да ви разгадаем да вършиме.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР