Официално стана ясно, че феновете на Левски счупиха точно 863

...
Официално стана ясно, че феновете на Левски счупиха точно 863
Коментари Харесай

Левски дава 2000 седалки на Славия, но за по-малко пари

Официално стана ясно, че почитателите на Левски счупиха тъкмо 863 седалки на стадион "Славия " в дербито от 10-ия кръг. "Сините " обаче ще бъдат принудени да връчат на най-стария си столичен противник с близо 1200 от горната страна, оповестява вестник "Тема Спорт ".

Причината за това е, че не може да се създаде точна численост от компаниите, които се занимават с тази активност. Парчето коства малко над 12 лв. с Данък добавена стойност, а не както бе афиширано изначало - 50 лева за единична численост.

"Седалките са същите като останалите ", оповестиха "сините ", които са срещнали и различен проблем. Славия употребява два цвята на стадиона – бял и черен. Именно за това Левски ще би трябвало да поръча 2000 седалки. "Искат ни да заявим най-малко 1000 от цвят ", разкриха "сините " пред вестника.

От Овча купел оцениха вредите на близо 55 000 лв., което значи, че са надули съществено и цената на труда за слагането на новите седалки. Когато на "Герена " поставяха седалките на новия си бранш А, трудът се оценяваше приблизително по към лев на едно място.

Иначе Левски ще мине надалеч по-тънко за вредите, които бяха нанесени от почитателите на стадиона в Балчик. Там "сините " ще би трябвало да покрият единствено част от телената ограда в бранша за посетители, която бе помляна при опит на ултраси да я прескочат и да стигнат до хулиганите от агитката на Спартак Варна, които им се заканваха насреща.

На "Герена " се надяват, че изцепките ще спрат, тъй като се отразяват и на посещаемостта на домакинските мачове. На срещата с Ботев врачани на трибуните имаше едвам 3400 души, макар че времето бе много прелестно за наличието на мач. Грозните подиуми от Овча купел и Балчик обаче отдръпнаха най-малко 2000 души от мачовете на обичания тим.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР