Официално съобщение от пресцентъра на община Пловдив, което Plovdiv24.bg публикува

...
Официално съобщение от пресцентъра на община Пловдив, което Plovdiv24.bg публикува
Коментари Харесай

Общината с последна информация за бул. Санкт Петербург

Официално известие от пресцентъра на община Пловдив, което Plovdiv24.bg разгласява без редакторска интервенция:

" Тази вечер от 21:00 часа ще бъде пуснато северното платно на бул. " Санкт Петербург " от кръстовището на бул. " Освобождение "  до кръстовището с Техническия университет. Това стана ясно  откакто на място бяха кметът и заместник-кметът по строителство. Още преди седмица работата по правата бе засилена, с цел да се освободи трафикът преди празниците. До момента са изпълнени 90 % от строително-ремонтните действия.

Ремонтът няма да бъде приключен напълно поради метеорологичните условия и засиления трафик идващите дни. Той ще продължи в първите работни дни на 2022-а с полагане на маркировка, дотъкмяване на тротоарната настилка и стартиране на уличното осветяване.

След края на дейностите бул. " Санкт Петербург " ще бъде въведен в употреба три месеца по-рано от авансово оповестения график. Работата ще продължи по ул. " Лев Толстой " и по ул. " Ген. Радко Димитриев " в кв. " Гладно поле ", където сега работи и екип на " ЕВН България Топлофикация " ЕАД.

Във връзка с плануваното създаване на улиците в кв. " Гладно поле " се чака, до месец март 2022-а в това число затруднено придвижване на МПС в зоната. Община Пловдив приканва жителите и водачи на коли за самообладание. Затварянията на прави са съгласувани с органите на КАТ и Оперативна програма " Организация надзор на превоза " и са известени районните кметства ".

Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР