Официалният старт по БГ кината на черната комедия Дани. Легенда.

...
Официалният старт по БГ кината на черната комедия Дани. Легенда.
Коментари Харесай

След ролята му в „Дани. Легенда. Бог.“: Димо Алексиев обмисля да се кандидатира за кмет

Официалният старт по БГ кината на черната комедия „ Дани. Легенда. Бог. " на режисьора Явор Петков събра на аления килим съвсем всички артисти от лентата. В центъра на звездния екип блестеше основният воин - артистът Димо Алексиев. Без да се тормози от рестриктивните мерки, той се ръкуваше със свои почитатели и оживено бъбреше с сътрудници от половин ръка разстояние.

Пред „ България Днес " водещият на „ Игри на волята “ довери, че за разлика от своя воин - самовлюбения кмет на провинциално градче, той не държи да е постоянно и непременно в светлината на прожекторите. Заради хипер натоварения си график обаче Димо не можел да отдели задоволително време за сцената. Сега столичните му почитатели няма по какъв начин да го видят онлайн, в случай че не пътуват до Пазарджик. Там той играе в подложка на локалния спектакъл.

„ Активен съм, не нося маска на обществени места, не се опасявам от вируса ", сподели за „ България Днес " звездата от „ Дани. Легенда. Бог. ". Актьорът имал документ за антитела, само че очевидно е изкарал доста леко заболяването. Не е усетил никакви признаци и от самото начало бил на крайник, показа той. Димо Алексиев не се тормози, че е неприятният на екрана, макар че в живота бил по-скоро положително момче. И тъкмо по тази причина обмислял дали самият той да се кандидатира за кмет. „ И скам да покажа, че може да се ръководи друго от героя ми във кино лентата ", стимулира се Алексиев.

Екранните му сътрудници в черната комедия разчитали на „ зелените си документи " и по тази причина не се опасяват да поддържат връзка онлайн с публиката.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР