Официалният сайт на Женската тенис асоциация (WTA) оповести, че четири

...
Официалният сайт на Женската тенис асоциация (WTA) оповести, че четири
Коментари Харесай

Официално: Ясни са още четири участнички във Финалите на WTA

Официалният уебсайт на Женската тенис асоциация (WTA) оповести, че четири състезателки са се класирали сигурно за идните в края на сезона Финали на WTA в Сингапур. Това са Симона Халеп, Каролина Плишкова, Винъс Уилямс и Елина Свитолина, които се причисляват към Гарбине Мугуруса.
За румънката това е четвърто следващо присъединяване във финалния шампионат, който ще се организира сред 22 и 29 октомври. Винъс завоюва трофея през 2008-ма, а за Свитолина това ще е дебют.

.@Simona_Halep, @ElinaSvitolina, @KaPliskova and @Venuseswilliams have qualified for the #WTAFinals pic.twitter.com/Z9txtTd5n1
— WTA Finals Singapore (@WTAFinalsSG) September 26, 2017
Халеп завоюва 15-ата купа в кариерата си в Мадрид по-рано през годината, а взе участие и във втория си край от Големия шлем на “Ролан Гарос”. Каролина Плишкова окупира за малко върха в международната класация и завоюва три шампионата - в Бризбън, Доха и Ийстборн. Свитолина пък е номер 1 по титли за 2017-а с пет - Тайпе, Дубай, Истанбул, Рим и Торонто. Винъс пък игра финали в Australian Open и “Уимбълдън”, както и полуфинал в US Open, като се завърна в топ 5 на света за първи път от януари 2011 година.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР