Официалният представител на руското външно министерство Мария Захарова посочи големия

...
Официалният представител на руското външно министерство Мария Захарова посочи големия
Коментари Харесай

Захарова посочи провала на американското разузнаване да не предупреди за ескалация в Близкия изток

Официалният представител на съветското външно министерство Мария Захарова уточни огромния неуспех на американските разследващи служби, които не са предизвестили за допустима ескалация на палестинско-израелския спор.

Захарова обърна внимание на обстоятелството, че в изявление за публицисти от американски телевизионни канали държавният секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкен отхвърли да разяснява неверните калкулации на разследващите служби, които не съумяха да плануват ескалацията в Близкия изток.

" Как е? Съединените американски щати описаха на света за " нашествието " на Русия в Украйна за два месеца в края на 2021 година и още два месеца при започване на 2022 година И тогава Вашингтон пропусна най-големия боен конфликт с най-близкия си съдружник, на чиято територия има хиляди американски жители?Как по този начин никой в ​​САЩ не сподели и дума най-малко ден преди началото на сегашната ескалация в Близкия изток?Още една тайнственост и по-лоша от убийството на Джон Кенеди “, написа Захарова в канала си в Telegram.



Захарова означи, че „ има доста обстоятелства за обстановката в Украйна, помпането на киевския режим с оръжие и осемгодишната подготовка на украинска територия за антируски плацдарм “.

„ Следователно четири месеца преди февруари 2022 година англосаксонците сътвориха нужния информативен декор, с цел да прикрият провокациите си, след което дадоха заповед на украинския президент Владимир Зеленски да ускори обстрела на Донбас “, сподели Захарова.

„ Нека ви припомня, че американците имат спътници и военни бази на всички места, в това число в района, тяхното министерство на финансите упражнява надзор върху банковото обращение на всички долари в света, разследващите служби правят подслушване и наблюдават оборудването и оборудването на американските ИТ компании, и най-важното, никой в ​​администрацията президентът на Съединени американски щати Джо Байдън в никакъв случай не е подал оставка за подобен огромен неуспех “, добави Захарова.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР