Официалната фенска страница на Спартак (Пловдив) във Фейсбук излезе с

...
Официалната фенска страница на Спартак (Пловдив) във Фейсбук излезе с
Коментари Харесай

Фенове на Спартак поискаха оставки

Официалната фенска страница на Спартак (Пловдив) във Facebook излезе с много остро послание към притежателя на клуба Динко Миленчев. Привържениците на " гладиаторите " приканиха за фрапантни промени в клуба и наложителни оставки на двама от шефовете - Крум Георгиев и Тодор Симеонов.

" Господин Миленчев, благодарим Ви за възраждането на нашия обичан клуб, благодарим за нещата, които бяха направени и ще се създадат, най-много за нов и по този начин чакан стадион " Тодор Диев “. Но има едно НО, огледайте са хубаво към Вас, какви хора са в близкото Ви обграждане в клуба на високи постове!

Крум Георгиев – въпросното лице очевидно се е изявявал като цар и е привикнал да реже глави и да му се върви по гайдата на село, само че тук не е познал къде се намира сега. Спартак е име, в случай че още някой не го е схванал, ще го разбере. Въпросното лице с дейностите си не оказва помощ и с грам на клуба, а единствено вреди. В школата с него и още един субект, за който също ще стане дума, не се работи професионално и от това страдат децата. Може още доста да се приказва, само че ще спрем дотук.

Тодор Симеонов – този човек да не би да е доживотен в клуба? Той, дружно с предходния притежател, бяха основните виновници Спартак да бъде премахнат от футболната карта за две години и то единствено три дни преди да стартира шампионатът във В група тогава. Няма по какъв начин да се гради нещо и тимът да върви напред с такива хора, за които е потвърдено, че единствено вредят. Има една приказка: Със остарели …… нов бардак не се прави.

Всички виждат, че на Учиков му се бъркат, различен е въпросът дали въобще е верният треньор все още, за окръжните ставаше, но… Та в отбора е наложено и връзкарството, за жал както и на доста места в България. Примери: синовете на въпросните двама, ха, очудващо, нали?! Кирил Георгиев на Крум и Мартин Симеонов на Тодор. Но ние като последователи гледаме и обективно на нещата. Кико Георгиев е най-хубавият състезател на Спартак сега и е голмайстор, това се вижда и с просто око, а и цифрите приказват.

За Мартин Симеонов е друга работата. Нямаме нищо персонално по отношение на момчето, несъмнено е положително момче, само че не става все още за първия тим, късмет му е даван към този момент две години, всички гледаме. Понякога вкарва да, в някоя контрола, само че в множеството случаи, когато играе, тимът като че ли стартира с човек по-малко, подобен беше и казусът в последния неприличен мач с Гигант. Почти не знаеше къде се намира и повече пречеше. То целият тим игра едва, само че тук приказваме за връзкарството по принцип.

Да разчиташ на него при съществуване на други юноши Давор и Гиров някак не е почтено, нали? Момчето няма обаче никаква виновност, татко му като че ли гледа да си избие някакви заболели упоритости посредством него. Крум и Симеонов… “винаги двама, винаги… “ Колко спартаклии и положителни млади момчета си отидоха поради тях, вършат сметки на дребно, нямаме потребност от такива. В Спартак би трябвало да играят единствено заслужилите млади момчета, въпреки всичко имаме към този момент и втори тим.

Та, господин Миленчев, хубаво се огледайте към Вас. На Спартак му трябват спартаклии, това е институция. Може към този момент да нямаме огромната фенска маса, която е имал Спартак към 60-те години, само че тимът е доста значим за нас и огромна част от пловдивчани и освен. Ако ние имахме масата на съгражданите от Локо и Ботев, до момента тези персони щяха да бъдат изметени. Тук разчитаме на съвест, може те да имат съвест, дано да се махнат, в случай че ли пък не, махнете ги Вие.

Ние имаме вяра във Вас и се надяваме да забележим скоро Спартак при експертите и най-много нов стадион " Тодор Диев “, фантазия на всеки спартаклия. Успех господин Миленчев, ние сме с Вас, само че с верните хора! ПФК Спартак - Професионален футболен клуб Спартак, дано се работи професионално даже и при дилетантите, с цел да излезем бързо от това тресавище ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР