Официална вечеря събра всички български световни шампионки в историята и

...
Официална вечеря събра всички български световни шампионки в историята и
Коментари Харесай

Историческа официална вечеря събра световните шампионки на България

Официална вечеря събра всички български международни шампионки в историята и техните треньори нощес в прочут столичен ресторант. Президентът на БФХГ Илиана Раева предложения звездите на родната художествената гимнастика, с цел да им бъдат връчени особено направени в швейцарска банка медали. Освен това, шампионките получиха и книгата " Златната следа ", също особено направена по случая, с техните фотоси, достижения и текст, дело на някогашната журналистка Вера Маринова. Всяка една от присъстващите получи и дарове от спонсорите на БФХ.

Президентът на БФХГ предложения като посетители на събитието членовете на ФИГ и на Техническия комитет. Раева поздрави присъстващите с прочувствена тирада, след което даде думата на президента на ФИГ Моринари Ватанабе, който не пропусна още веднъж да благодари на именитата треньорка Нешка Робева за годините, в които е работил дружно с нея.



Шампионките пък изрекоха признателност за осъществената концепция да бъдат дружно за първи път след толкоз дълги години. Всички дружно изгледаха и невероятния филм на 24/7 и Вера Маринова за 73-е международни шампионки на България, а най-после се снимаха за спомен. От името на всички присъстващи Елизабет Колева и Юлия Мимджиева, които бяха в основата на организацията на вечерята, подариха неповторимо украшение на " основния провинен " на неповторимата концепция - Илиана Раева.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР