Офицер от военновъздушните сили на САЩ се самозапали пред израелското

...
Офицер от военновъздушните сили на САЩ се самозапали пред израелското
Коментари Харесай

Мъж в униформа се самозапали пред израелското посолство във Вашингтон

Офицер от военновъздушните сили на Съединени американски щати се самозапали пред израелското посолство във Вашингтон в символ на митинг против дейностите на американските и израелските политици в линията Газа, заяви " Ню Йорк Таймс ".

Мъжът е излъчил дейностите си в стрийминг платформа .

Той е бил откаран в болница в сериозно положение. Според говорителката на посолството Тал Наим никой от дипломатическата задача не е потърпевш.

Пилотът е декларирал, че не желае да взе участие в " геноцид ", повтаряйки лозунги, употребявани от съперниците на военните дейности на Израел в линията Газа , по-специално на придвижването " За Палестина ".

Той се залял с транспарантна течност от бутилка и запалил огън.

На полицейските чиновници им лиши повече от минута, с цел да потушат пламъците.

Мъж, който се е самозапалил в неделя пред израелското посолство във Вашингтон, е получил " сериозни пострадвания, застрашаващи живота му ", се споделя в обява в X, някогашен Twitter, на пожарната и незабавната здравна помощ на Вашингтон.
 Израел има подготвен проект за офанзива против Рафах
Израел има подготвен проект за офанзива против Рафах

Натиск от Запада за спокойно решение на рецесията

Докато крещял " Свободна Палестина ", мъжът, облечен във военна униформа на Съединените щати, се запалил пред посолството. Посолството заяви, че никой от чиновниците му не е потърпевш .

Длъжностните лица ще потвърдят дали мъжът е служител член на Военновъздушни сили на Съединени американски щати или не, съобщи говорителката на Военновъздушни сили на Съединени американски щати Ан Стефанек пред в. " Вашингтон пост ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР