Офисът на дирекция Местни данъци“ на площад Мусала“ във Варна

...
Офисът на дирекция Местни данъци“ на площад Мусала“ във Варна
Коментари Харесай

Затварят офис за плащане на общински данъци във Варна

Офисът на дирекция „ Местни налози “ на площад „ Мусала “ във Варна ще бъде затворен от 16 януари. Причината е нужда от осъществяване на неотложни ремонтни действия.

От началото на идната седмица административното обслужване на жители ще се прави в Информационния център в постройката на Община Варна на бул. “Осми Приморски Полк “ №43, ет.1, гише № 34.

От дирекция „ Местни налози “ допълват, че с решение на Общинския съвет има актуализация на таксата за битови боклуци. Когато тя се дефинира според от типа и броя на заявените към 30-ти ноември на миналата година съдове, размерът й се трансформира на 83.50 лв. за 1 куб. метър.

До 31 януари може еднократно да се подаде коригираща декларация по отношение на типа и броя на нужните съдове, които ще употребяват и интервала, в който ще се реализира активността, както и/или да отдръпват подадените през предходната заявления.

Декларации и заявки могат да се подават:

- В дирекция „ Местни налози “, находяща се на бул. ”Сливница ” No 191 (сградата на Изчислителен център), с работно време с жители: 09.00 - 17.30 ч.;
- С лицензиран пощенски оператор;
- Електронно, посредством системата за несъмнено електронно връчване на Държавна организация „ Електронно ръководство “.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР