Офанзивният халф на ЦСКА София Георги Йомов е вече в

...
Офанзивният халф на ЦСКА София Георги Йомов е вече в
Коментари Харесай

Георги Йомов се прибра в България

Офанзивният халф на ЦСКА София Георги Йомов е към този момент в България, откакто стана ясно, че има затруднения в травмата на глезена му. Футболистът получи контузията по време на лагера на националния тим и поради нея не взе присъединяване в нито една среща от Лигата на нациите. 

После крилото се причисли към " армейците " с уверението, че казусът е отшумял, само че се оказа, че към момента съществува значителен риск за увреждане на връзката, което наложи нова серия интензивни процедури по възобновяване му в София.

След мача с Ред Бул (Залцбург) в лазарета попаднаха Тибо Вион и Йоан Бауренски. Французинът се размина със сериозна контузия, като прегледът е посочил, че няма скъсване в мускула на прасеца, а единствено оток. Младежкият национал на България пък е с разтежение в региона на бедрото. Двамата ще упражняват на омекотен режим през тази седмица.

Състоянието на бразилеца Жеферсон, който беше сменен наложително против австрийския първенец поради проблем с адуктора, се усъвършенства, само че в последния миг треньорският щаб ще реши дали да разчита на него в днешната контрола, която е с начален час 18. Срещу румънския Сепси не е изключено първи игрови минути да запише капитанът Юрген Матай

По обявата работи: Любомир Тодоров
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР