Очите са прозорец към душата, казват. Може би затова козметичната

...
Очите са прозорец към душата, казват. Може би затова козметичната
Коментари Харесай

Красотата на очите вече е под ваш контрол

Очите са прозорец към душата, споделят. Може би по тази причина козметичната промишленост концентрира старания точно върху тази област на лицето. От кремове и серуми за околоочния силует, през грижа за веждите и миглите, чак до прецизните четчици за съвършена очна линия –  да подчертаем очите постоянно е било приоритет в бюти света. 



Навярно си мислите обаче, че някои старания в тази тенденция са просто разхищение на време. Някои дами печелят от генетичната лотария, други не… c’est la vie! Това е надалеч от истината, за благополучие. Ето за какво. 

Lancôme  разработиха серума Genifique Light-Pearl , чието деяние върху околоочния силует и миглите придава юношески тип на очите и акцентира естествената им хубост. Серумът за очи и мигли изглажда и понижава подпухването в зоната към очите, той е идеалният избор в битката против торбичките . Ако фините линии не стопират да ви основават проблеми, Genifique Light-Pearl ще ги направи по-малко забележими. Колкото до миглите… никой серум не прави чудеса. Lancôme обаче знаят, че красивите мигли са подхранените мигли и Genifique се оправя отлично с тази задача. Равномерно разграничени и здрави, с такива мигли спиралата е по избор



Благодарение на пробиотичната си формула и апликатора за гальовен масаж на зоната към очите , Genifique Light-Pearl сензитивно понижава подпухналостта и изглажда кожата, с цел да сътвори образен резултат, който прави очите да наподобяват по-големи и сияйни.

С поддръжката на L'Oreal LUXE

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР