Очевидно в българското общество няма да стане промяна със съзнание,

...
Очевидно в българското общество няма да стане промяна със съзнание,
Коментари Харесай

Майката на загиналата на пътя Алекс: Трябват стряскащи наказания за нарушителите!

Очевидно в българското общество няма да стане смяна със схващане, дисциплинираност и предпочитание от вътрешната страна, уточни Яна Алексиева

Необходими са законови промени, стряскащо огромни санкции и санкции, които да се отнасят за всички участници в придвижването. Това съобщи в студиото на „ Здравей, България” по Яна Алексиева, майка на починалата на пътя 17-годишна Александра, за която макар студа през януари - хиляди се редиха да дарят кръв.

„ Очевидно в българското общество няма да стане смяна със схващане, дисциплинираност и предпочитание от вътрешната страна. Значи това би трябвало да стане с правила – които би трябвало всички да съблюдават абсолютно и да се следи прецизно за тяхното съблюдаване и да няма изключения”.

По думите ѝ смяната би трябвало да стартира със закон, който би трябвало да е по този начин дефиниран, че да няма малки врати, през които да се измъкват нарушителите. „ Глобите и наказванията би трябвало да са стряскащо огромни. Човек, когато застане на пътя – без значение какъв участник е в придвижването – да осъзнава ясно какво го чака, в случай че наруши някое от тези правила. И при нарушаване този закон и тези санкции и наказания – да се отнасят за безусловно всички – равноправно”.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР