Очевидно не за такъв край на сезона e мечтала Александра

...
Очевидно не за такъв край на сезона e мечтала Александра
Коментари Харесай

Обвиниха звезда във фигурното пързаляне за безотговорно поведение с коронавируса

Очевидно не за подобен завършек на сезона e мечтала Александра Трусова. 15-годишната съветска фигуристка се оказа в центъра на скандал и се трансформира в знак на безотговорното отношение към обстановката с разпространяването на ковид. Александра, нейните родители и двамата ѝ братя са били евакуирани от Египет, за където отпътували след анулирането на Световната купа в Монреал.

След завръщането си в Москва спортистката сподели на своите почитатели, че е в карантина, само че пропусна да спомене за скорошната си почивка и мненията по тази тематика в профила ѝ в “Инстаграм” незабавно изчезнаха. Независимо от това пътуването на фигуристката до морето посред пандемията продължава да се разисква доста активно- Хората са възмутени от държанието на Трусова и желаят съществени дисциплинарни ограничения против нея. Има даже апели за отстраняването и от съветския народен тим.

Трусова към този момент не е със статут на любимец в “Сборная”. След неповторимите представяния и международни рекордни през есента тя загуби своята непоклатимост, стартира да прави доста неточности и в следствие бе победена ог главните си съпернички в съветския отбор и в трите огромни надпревари. Така Световната купа в Монреал беше последният късмет да избави не толкоз сполучливия за нея сезон и да затвори устите на критиците. Но коронавирусът реши друго.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР