Очевидно има някакво напрежение, след като има напуснали министри. Към

...
Очевидно има някакво напрежение, след като има напуснали министри. Към
Коментари Харесай

Гюров за коалицията: Очевидно има някакво напрежение

Очевидно има някакво напрежение, откакто има напуснали министри. Към момента нямам спомагателна информация, друга от тази, която имате вие. Това сподели ръководителят на Парламентарната група Продължаваме промяната Андрей Гюров в отговор на журналистически въпрос за връзките в обединението, съобщи кореспондент на БГНЕС.

„ Това, което мога да кажа е, че поддържаме контакт с останалите съдружни сътрудници и чакаме информация от Министерски съвет, и по-късно през днешния ден изпълнителният съвет на Продължаваме промяната ще излезе с декларация и конференция, на която ще можем да отговорим на всички въпроси ”, сподели Гюров.

На въпрос Има Такъв Народ благонадежден сътрудник ли са, той сподели: Това е въпрос, който в този момент ще си проличи по време на актуализацията.

„ От наша страна, както знаете, вършим всички стъпки и взимаме ограничения, тъй че да тече връзката и да можем да вървим напред, тъй като, знаете, от 1 юли желаеме да има нарастване на пенсиите, което изисква един доста непоколебим график на протичане на приемането на актуализацията през комисиите и през зала ”, уточни Гюров.

БГНЕС напомня, че четиримата министри от квотата на " ИТН " в държавното управление напуснаха днешното съвещание на кабинета. На съвещанието се разискват антикризисните ограничения, които ще влязат в актуализацията на бюджета. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР