Очевидно ГЕРБ не оспорват фактите по същество и не критикуват

...
Очевидно ГЕРБ не оспорват фактите по същество и не критикуват
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Парламентът да се обяви против санкциите срещу Русия

" Очевидно ГЕРБ не оспорват обстоятелствата всъщност и не подлагат на критика предлагането ни за анулация на глобите против Русия, само че си търсят причина да го отхвърлят ", сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по време на дебата по предлагането на социалистите Народното събрание да се разгласи срещу глобите против Русия.

" Предизвика ме госпожа Грозданова с няколко фрази - какво може и не може българският парламент вземат решение само Конституцията и законите на страната. Те стоят над всяко болшинство. Очевидно ГЕРБ не оспорват обстоятелствата всъщност и не подлагат на критика нашето предложение всъщност, само че си търсите причина да го отхвърлите и я намирате в процедурни хватки.

Искам да ви напомня една доста по-драматична полемика, която се организира на 20 юли 2018 година по тематика - бежанците и приема им в България. Тогава ние по същия метод внесохме предложение от опозицията, по същия метод бяхте срещу, пристигна господин Борисов и взехме решение и Народното събрание се произнесе по този въпрос с решение ", сподели още Корнелия Нинова и регистрира, че този мотив на ръководещите не важи.

" Следващият, че Съвета на Европа приема решение единомислещо. Пречи ли това на българския парламент и на българския министър-председател да изрязят националната позиция на България. Фактът, че се желае цялостно единондушие в Съвета не значи, че България не би трябвало да има лична позиция по значими интернационалните въпроси. И двата ви аргумента не са основни, не са по съществото на нашето предложение.

Очевидно сте срещу нашето предложение, кажете си го непосредствено, с цел да знаят всички ", уточни още водачът на Българска социалистическа партия.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР