Очевидно е, че президентът бърза да се извърти т.нар. рулетка.

...
Очевидно е, че президентът бърза да се извърти т.нар. рулетка.
Коментари Харесай

Георг Георгиев: Този парламент направи доста бели за кратко време

„ Очевидно е, че президентът бърза да се извърти така наречен рулетка . Неговото предпочитание за назначение на служебно държавно управление е явно, това е отколешна негова фантазия. “ Това разяснява в изявление за БНР Георг Георгиев от ГЕРБ преди.
Видно е, че политическите партии в Народното събрание, които оформиха болшинство, все пак вървят към служебно държавно управление и отвод да се извърши сполучливо възможен мандат  на партията на Станислав Трифонов, счита Георгиев. Че този парламент ще бъде с пай небосвод, го настояват всички, добави той.

Най-късно до идващия ден след връчването му, мандатът на ГЕРБ ще бъде изпълнен, увери Георг Георгиев.

Според Георгиев в Народното събрание в лицето на болшинството се е оформила безпринципна съпротива против ГЕРБ. „ Това, което следим в Народното събрание, е един реваншизъм, една сляпа ненавист , само че даже тя очевидно не е задоволителна, с цел да могат тези хора да си поемат отговорността. “

Този парламент направи много бели за малко време , акцентира Георг Георгиев в предаването „ Преди всички “.

Депутатът от ГЕРБ е на мнение, че Народното събрание не се вълнува какво ще каже Бойко Борисов и „ този заслон, който си измислиха с представянето на Плана за възобновяване “ , а единствено от това, „ когато министър-председателят пристигна, той да бъде унизен “.

Относно парламентарната комисия, която ще ревизира активността на последния кабинет „ Борисов “, Георг Георгиев съобщи, че в ГЕРБ нямат от какво да се тревожат, само че „ други са органите, които вършат сходни изследвания “ . Георгиев разказа Мая Манолова като ръководител на комисията, който е „ много упорит в проектите си да отмъщава “ и се изживява като „ последна инстанция на морала “.

Цялото изявление слушайте в звуковия файл. 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР