Очертава се спокоен и безоблачен ден, няколко зодии са късметлии.

...
Очертава се спокоен и безоблачен ден, няколко зодии са късметлии.
Коментари Харесай

Очертава се спокоен и безоблачен ден, няколко зодии са късметлии

Очертава се спокоен и слънчев ден, няколко зодии са късметлии. Вижте какво вещаят звездите за вас.
Овен
Очертава се спокоен и слънчев ден пред Вашия тандем. Слънцето ще ви свети блестящо и отмерено, а температурата ще се окаже умерена и удобна за взаимна витална дейност… Като цяло – успокоение и равнодушие, на което може да се наслаждавате, само че, за жалост, не за дълго.
Телец
Безспорно, хората са значими един за различен, само че за Вас хората са доста значими. От взаимоотношението си с близките, черпите сили и сила, въпреки че, в полза на истината, и този източник не е дълбок. Обезателно би трябвало да бъдете въвлечени в свят, обитаем с хора, с цел да чувствате задоволство. Затова се вслушайте в себе си и си дайте сметка, до какъв брой в действителност сте задоволени. По-вероятно е в главата Ви да се появят една, две или много хрумвания, по какъв начин най-удачно да подобрите обстановката.
Близнаци
Не се опасявайте през днешния ден да сте непредсказуеми и истински. Това доста ще помогне за развиване на връзките с Вашия обичан човек в вярното направление. Това ще е потребно освен за Вас двамата, само че и за доста от хората, които са към вас, че дори може да се каже и всички.
Рак
Объркали сте някого с някой различен, или просто в този момент виждате прочут човек в нова светлина? Поиграйте си на дететктив и се потопете в предишното. В света на неотдавнашното държание на обкръжаващите Ви хора,, не можете повече да си затваряте очите за някои действия. Възможно е това да е просто част от една цяла картина! Сега, когато в ръцете Ви са всички доказателства,, би трябвало да решите какво да вършиме по-късно. Доверете се на своята вътрешен глас.
Лъв
Вашият обичан човек през днешния ден няма да може да се възползва от тези богатства, които в обилие ще му предоставите. Затова ще се наложи или интензивно да му помогнете, или изобщо нищо да не му предоставяте – за какво да му давате това, което, по този начин или другояче, в никакъв случай няма да може да ползва….
Дева
Трябва да сте подготвени за решителни дейности, тъй като тъкмо такива ще изисква обстановката. Постарайте се да намерите подобен прийом за превъзмогване на компликациите, който да устройва и Вас, и хората, които Ви заобикалят. За страдание, колкото и да се стараете, все в някаква степен нечии ползи ще се наложи най-малко отчасти да бъдат подценени. Доста грижи и задължения ще имате по отношение на подготовката и организацията на някакви фамилни мероприятия. Колкото по-рано поемете ролята на водач и началник, толкоз по-бързо ще се намерят помощници и съдружници. Така че се постарайте, да не хабите времето си на вятъра.
Везни
Днес не си заслужава да подавате на своя обичан човек даже и най-малкия мотив за ревнивост. Искрата може да се разгори в подобен пламък, че дфа стане ужасно освен на Вас, а и на тези, които ще имат нещастието, да се окажат недалече от Вас.
Скорпион
Този ден е удобен за взаимни разходки в гората или парка. За на никое място не би трябвало да бързате: на-добре забравете за проблемите и въпреки един час посветете на своята половинка, на вашата обич, на чистия въздух и на природата. Всеки човек има право на отдих и на благополучие.
Стрелец
Прекомерното безпокойствие за това, по какъв начин Ви възприемат другите хора, може доста да попречва Вашия напредък. Не може да позволите на известното мнение да дефинира Вашите решения. Макар че това наподобява елементарен излаз от ситуацията, в последна сметка ще се окажете в доста неловки обстановки. Не си заслужава поради известността да жертвате своето без значение мислене. Правете това, което желаете да вършиме: говорете това, за което имате предпочитание и не обръщайте внимание на това, което мислят обкръжаващите Ви. Трябва да пазите верността към своите идеали.
Козирог
Днес Вашият обичан човек ще бъде в неразбиране, за какво по този начин необичайно, несъответстващо и нетривиално се държите. Вероятно ще стартира да се пробва да си ги обяснява на фона на своите нормални дейности, само че надали ще се получи нещо от това.: и самите Вие няма да знаете отговора.
Водолей
За Водолеите през днешния ден са евентуални проблеми, имащи внимателен темперамент. Не е изключено да Ви „ атакуван ” посетители, а Вие да нямате с какво да ги почерпите, или пък сега изобщо да не Ви бъде до това. Не се тормозете и им предложете каквото имате! В креайна сметка никой не Ви задължава да вършиме непотребни разноски, с цел да деянията гостолюбие. А и не обвинявайте за това своята за нищо не отговорна половинка…
Риби
Постоянното престояване в центъра на внимание може просто да Ви изтощи, дори и в случай че сте обкръжени от топла атмосфера. В някои връзки е по- добре краткотрайно да преминете на втори проект. Това ще Ви даде опция да не се чувствате задължени да взимате присъединяване в неприятни беседи, а и да не се занимавате безполезни неща.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР