Очакването на следващия анимационен сериал на петкратния носител на наградата

...
Очакването на следващия анимационен сериал на петкратния носител на наградата
Коментари Харесай

Орденът на еднорога по HBO Max е с българско участие

Очакването на идващия анимационен сериал на петкратния притежател на премията Emmy® Генди Тартаковски - " Орденът на еднорога "   към този момент завърши. Първите два епизода на новата поредност на към този момент са в HBO Max. Стиймпънк фентъзи приказката е дело на две от марките студия на Warner Bros. Discovery, продуцирана от Cartoon Network Studios и Adult Swim. Всеки петък ще е разполагаем нов епизод от общо десетте за сезона. 

В " Орденът на еднорога "  има българско участие - аниматори от студиото " Змей " работят в продължение на две години по първия сезон на поредицата на световноизвестния режисьор в партньорство с френското студио La Cachette. Голяма част от процеса на анимиране, фазирани и почистане и оцветяване е осъществен в офиса в София. 

Тартаковски е създател на някои от класиките на Cartoon Network като " Лабораторията на Декстър ", " Самурай Джак ", " Първобитно (Primal) ", както и версията от 2003 година на Междузвездни войни: Войните на клонираните. Той има пет награди " Еми ", три награди " Ани ", както и премия от анимационния фестивал в Отава и премия " Уиндзор Маккей " за повсеместен принос към анимационното изкуство.  

 

Повтаряйки кинематографичното майсторство на предходните произведения на Тартаковски, които получиха утвърждението на рецензията и почитателите, " Орденът на еднорога "   е извънреден анимационен екшън сериал, който наблюдава герои, които се разсънват в нови тела, с цел да се борят със злокобна мощ през вечността. 

" За мен тази началото на тази поредност беше положено в зората на работата ми в Cartoon Network Studios преди повече от 20 години. Всички планове, по които работихме - " Лабораторията на Декстър ", Самурай Джак и Сим-бионичен исполин - бяха като подготвителен полигон, който ни приготвяше за този сериал ", казва Тартаковски. 

Майкъл Оувелин, президент на Cartoon Network, Adult Swim, Boomerang и Discovery Kids, дефинира сериала като знамение,  което " демонстрира, че в ръцете на креативен визионер и безумно надарен екип няма ограничавания за типовете истории, които анимацията може да опише.  

Ето и историята:

Злата мощ надвисва над Лондон по времето на индустриалната гражданска война. Група герои, наречени Еднорози, инцидентно се разсънват в телата на младежи, вместо на възрастни носители, в които са се въплъщавали в предишното. Те са могъщата вълшебница Мелинда, галактическият духовник Сенг и елфът войник Едред. С изкривени мемоари и отслабени и разпокъсани вълшебен качества триото би трябвало да работи дружно благодарение на задвижвания с пара робот Коперник, с цел да разгадае тайните на предишното и сегашното си, които ще им разкрият пътя към успеха над безконечната опасност.

След като " Орденът на еднорога " към този момент е реалност, идва ред на  My Adventures with Superman.  Продуциран от Warner Bros. Animation, анимационният сериал на DC ще дебютира по-късно тази година.  
 Сериалите, които приковат пред дребния екран през май
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР