Очаквам пълна мобилизация на изборите в неделя, защото залогът е

...
Очаквам пълна мобилизация на изборите в неделя, защото залогът е
Коментари Харесай

Пеевски в Търговище: Очаквам пълна мобилизация на изборите, залогът е доверието на нашите избиратели

 izbori_2023_v1_013

Очаквам цялостна готовност на изборите в неделя, тъй като залогът е доверието на нашите гласоподаватели. Искам да действате умерено и със самочувствие, защото доста работа ни чака по-късно за повишение на благосъстоянието на хората от нашите общини. Така съпредседателят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски се обърна към претендентите за кметове, общински съветници и кметове на кметства от област Търговище.

 

 Търговище2

 

Той разиска с тях главните проблеми в района, свързани със основаването на по-добри условия на живот, привличане на вложители и възстановяване на бизнес средата и инфраструктурата, тъй че младежите да останат да живеят и да се осъществят в родните си места.

 

 Търговище1

 

Пеевски се ангажира с цялостната поддръжка на национално равнище за реализацията на тези политики.

 

 Търговище7

 

В срещата участваха кандидатите за кметове на община Антоново - Хайредин Мехмедов, на община Омуртаг - Алкан Хабил, на община Опака - Гюнер Ашимов, регионалният ръководител на Движение за права и свободи в Търговище - Хамди Илиязов, претенденти за общински съветници и кметове на кметства.

 

 Търговище9

 

В Търговище бяха още зам.-председателят на Народно събрание Филиз Хюсменова, председателят на икономическата комисия в Народно събрание и зам.-председател на ПГ на Движение за права и свободи Хамид Хамид, ръководителят на парламентарната Комисия по туризъм Ертен Анисова, народните представители Джейхан Ибрямов и Ализан Яхова, Ертен Анисова. В срещите участваха още Имрен Мехмедова, член на ЦОБ, регионалният ръководител на Движение за права и свободи в Добрич и претендент за кмет на община Добричка доктор Ердинч Хаджиев, регионалният ръководител на Движение за права и свободи в Шумен Айсел Руфад.

 

 Търговище10

 

Заедно със съпредседателя на ПГ на Движение за права и свободи в Разградска област са и претендентите за кметове на община Белица - Радослав Ревански, и на община Русе - Айдоан Джелил.

 

 Търговище3

 

По-рано Делян Пеевски посети храма " Св. Йоан Рилски " и районното мюфтийство на Търговище, където се срещна с районния мюфтия Ариф Мехмедов.

 

 Търговище4

 Търговище6

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР