Имаме изготвена програма и стратегии. Имаме и готови идеи, по

...
Имаме изготвена програма и стратегии. Имаме и готови идеи, по
Коментари Харесай

Гаджев: Следващата седмица ГЕРБ-СДС ще представи програмата си по ресори

Имаме направена стратегия и тактики. Имаме и подготвени хрумвания, по които да работим дълготрайно от първия ден. Нашите съществени съперници нямат ясни послания какво да дадат, по тази причина залагат на отрицателна акция. Следващата седмица ще представим програмата си по ресори, с цел да излезе България от безвремието.

Това съобщи кандидат-депутатът от ГЕРБ-СДС Христо Гаджев в ефира на „ Твоят ден “.


По думите му гласоподавателите споделят гнева и разочарованието си от " открадататите 3 години ".

 

" На избори сме поради алчността на някои политици. Съгласихме се с съвсем всички претенции на ПП–ДБ на договарянията. В рамките им обаче се поставяха нови условия непрекъснато, по този начин стана невероятно да реализираме единодушие по ротацията. Персоналната значителност, която някои си отдават, попречи на консенсуса, не трябва да приказваме кой кого не харесва, а кои са значимите решения за България ", съобщи Гаджев.

Според него промяна в службите посредством импортиран законопроект няма. " Политизирането им е обект на предлагането на Политическа партия, само че Тагарев е изразил негативно мнение за военното разузнаване. Категорично би трябвало да има съдружно съглашение, в случай че има взаимно държавно управление, с явен механизъм за взимане на решения ", разяснява той.

Гаджев показа целите за отбранителна политика - рационализация на армията, в това число произвеждане на дронове, развиване на хората в защитата посредством транспарантен и явен аршин за нанагорнище в службата и почтени хонорари.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР