„Очаквам бежански поток от Афганистан не веднага, а след месец

...
„Очаквам бежански поток от Афганистан не веднага, а след месец
Коментари Харесай

Проф. Николай Радулов: Очаквам бежански поток от Афганистан не веднага, а след месец

„ Очаквам бежански поток от Афганистан не незабавно, а след месец по –скоро, само че надали този приток ще бъде огромен “, разяснява пред БНР проф. Николай Радулов, специалист по национална сигурност, ръководител на Комисията за вътрешна сигурност и публичен ред от Има Такъв Народ.

„ Всъщност изходът от Афганистан през планините, където в този момент е доста студено, е вероятен единствено за дребни групи от хора, водени от водачи, по-големи маси с огромни усложнения биха минали, а и самите талибани не пропущат излизане на хората.

За нас в този момент е значимо в този момент освен положението на границите ни като оградно оборудване, само че и да работят осведомителните системи за ранно предизвестие. А моята информация е, че нещата не са толкоз добре.

Утре на комисия ще изслушаме по тази тематика Главният секретар на Министерство на вътрешните работи и шефа на Гранична полиция. Имам информация, че системите не са поддържани добре. Ще би трябвало първо да ги възстановим, след това ще надграждаме “, разясни още Радулов.

По думите на проф. Радулов, поради това, че при изтеглянето си американците оставят в Афганистан голямо количесто оръжие, по тази причина ще би трябвало да се реализира съглашение с талибаните, те дадат опция на всички, които желаят, да могат да изоставен страната ", съобщи още специалистът.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР