Очаквахме подкрепата на градската десница в София. Поведението им ни

...
Очаквахме подкрепата на градската десница в София. Поведението им ни
Коментари Харесай

Димитър Николов: ГЕРБ даде по-голяма свобода на структурите си и това проработи

Очаквахме поддръжката на градската десница в София. Поведението им ни учуди. Аз постоянно съм намирал поддръжка в десните партии. Имали сме разговор и поддръжка от тях. Това сподели заместник-председателят на ГЕРБ и кмет на Бургас Димитър Николов в ефира на БТВ.

По думите му най-логично е партии, които изповядват дясно демократизчни полезности да имат общи мостове между тях.

"Този избор не е протестен. Имаше опити за подстрекателство, че тези избори ще са пагубни за ГЕРБ. Тези упования не се оправдаха. Не може да се назова пропукване спечелването на изборите за локална власт. Ние го назоваваме триумф “, безапелационен е един от най-успешните градоначалници у нас. Николов се аргументира: „ Увеличихме кметовете си и общинските си съветници “.



Той разяснява и загубите на ГЕРБ в някои региони. „ Когато се получи едно отдалечаване от действителностите на една община, когато не решаваш проблемите на хората, когато си част от казуса, а не от решението, се получава загуба. Тези избори са извънредно мажоритарни. За страдание загубихме и такива общини. Имаше индикации за едно разделяне сред локалната администрация и кмета. Правим си разбори. Обръщаме повече внимание на тези места, в които сме изгубили, с цел да отстраним тези недостатъци “, увери Николов.

А във връзка упреците, че ромите обичат ГЕРБ, Николов съобщи: „ В един от кварталите, претендентът за общински консултант е шеф на учебно заведение и се употребява с доверие измежду локалното население. Ако някой има сигнал за пазаруване на гласове, би трябвало да се подаде сигнал, в противоположен случай става дума за набеждаване и клюки “.

„ Необходимо е да има промяна вътре в самата партия. На локалната власт беше дадена огромна независимост. Може би това даде катализатора. ГЕРБ даде по-голяма автономия и независимост и това се оцени от редовите членове и те дадоха всичко от себе си, с цел да спечелим. Тази независимост, която бе дадена, проработи “, акцентира Димитър Николов.



Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР