Очаква се в близките часове изявление на прокуратурата и МВР.

...
Очаква се в близките часове изявление на прокуратурата и МВР.
Коментари Харесай

Разкритията Валят Всяка Минута: Кой Е Арестуваният За Зверското Убийство На Виктория Маринова!

Очаква се в околните часове изказване на прокуратурата и Министерство на вътрешните работи. Министерство на вътрешните работи за момента обаче не потвръждава информацията. Към Русе сега пътува представителят на основния прокурор Румяна Арнаудова, добавя Канал 3.

Същевременно от телевизия TVN, където работеше Виктория разпространиха апел.

Ето какво се споделя в него:

От името на фамилията на Виктория и на нейните сътрудници Ви умоляваме да имате още малко самообладание. Вярваме, че полицията е на финалната права да разкрие причинителя. Молим Ви, не прибягвайте до никакви крайни ограничения!!! Така няма да помогнем, а в противен случай. Ще има време за яд! Просто дано не е през днешния ден! Във връзка с обявения в обществените мрежи митинг с блокиране на придвижването в региона на Дунав мост довечера в 19 часа, заявяваме, че сме изрично срещу сходни дейности! Едва ли и Виктория би желала сходно нещо!

Както към този момент Bradva.bg осведоми, по отношение на следствието на убийството на Виктория Маринова, ОДМВР – Русе афишира телефон за сигнали от жители. Хората, които разполагат с информация, касаеща осъщественото тежко престъпно закононарушение могат да позвънят на телефон: 0889 562407.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР