Очаква се парламентът да избере двама зам.-председатели на Комисията за

...
Очаква се парламентът да избере двама зам.-председатели на Комисията за
Коментари Харесай

Очаква се парламентът да избере зам.-председатели на КФН

Очаква се Народното събрание да избере двама зам.-председатели на Комисията за финансов контрол /КФН/. Това планува проектопрограмата на депутатите за тази седмица.

Предвижда се на следващия ден депутатите да гласоподава на първо четене промени в Закона за възобновяване и преструктуриране на кредитни институции и капиталови медиатори и да одобри доклад за активността на Съвета за електронни медии /СЕМ/ за интервала 2018 година

Очаква се Народното събрание да изслуша вицепремиерът по правосъдната промяна и министър на външните работи Екатерина Захариева по отношение на изказването на външния министър на Република Турция Чавушоглу за турска интервенция при приемане на Закона за вероизповеданията.

За четвъртък се планува депутатите да гласоподават на първо четене промени в Закона за локалното самоуправление и локалната администрация, ратификация на интернационален документ, да одобряват доклад за активността на Комисията за отбрана от дискриминация за 2018 година и доклади за процеса на приватизация и следприватизационен надзор за 2017 година и за първата половина на 2018 година

Очаква се да бъде изслушан и ръководителят на Комисията за енергийно и водно контролиране /КЕВР/ по отношение на Развитие на процеса на либерализация на пазара на електрическа сила.
В петък се чака Народното събрание да стартира работа с второ четене на промени в Закона за чужденците в Република България. След това ще е обичайният парламентарен надзор.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР