Очаква се натоварен трафик по пътя за Гърция заради затвореното

...
Очаква се натоварен трафик по пътя за Гърция заради затвореното
Коментари Харесай

Очаква се натоварен трафик към Гърция заради затвореното трасе от АМ ''Струма''

Очаква се претрупан трафик по пътя за Гърция поради затвореното трасе от автомагистрала ``Струма``. Движението се пренасочва по обходен маршрут. Най-невралгичните точки ще бъдат изходите от автомагистралата.

,,Сигнализирана е с пътни знаци, от задоволително разстояние, само че все пак в петък следобяд, в събота заран чакаме извънредно интензивно придвижване и ще бъдем тук на място да подкрепяме движението``, обясни за bTV Ивайло Паунов от ОДМВР- Кюстендил.

,,Временната организация на придвижване би трябвало да се съблюдава доста деликатно от водачите, да следят пътните знаци, ограничаването на скоростта и съответните трасета, по които се отбива придвижването, защото ползвайки навигацията, тя не е настояща и се объркват``, предизвести Боян Илиев, ОПУ-Кюстендил.

От полицията предизвестяват водачите да не употребяват спешната лента като лента за придвижване, което води до тежки произшествия.

Моментът на стартиране на развалената 10-километрова права на автомагистралата към момента е надалеч.

,,Около няколко седмици ще бъде належащо специалистите да се произнесат за опцията вероятно лявото платно на автомагистрала ``Струма`` в посока Благоевград – София да бъде пуснато придвижването ”, посочи Боян Илиев.

Едва по-късно ще се реши дали има опция това платно да бъде отваряно в едната посока в най-натоварените дни към уикендите.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР