Очаква се Американската администрация по храните и лекарствата (FDA) да

...
Очаква се Американската администрация по храните и лекарствата (FDA) да
Коментари Харесай

Спешно! До 48 часа САЩ разрешават бустер ваксината

Очаква се Американската администрация по храните и медикаментите (FDA) да разгласи в границите на идващите 48 часа, че позволява подсилващи ваксини против Covid-19 за хора с имунокомпрометиран организъм.

Това разкри Си Ен Ен. Телевизията се базира на източник, осведомен с полемиките.

За бустер ваксини ще се употребяват сегашните двудозови ваксини Pfizer и Moderna.

FDA би трябвало да даде позволение имунизациите да се употребяват по нови способи отвън съществуващото позволение. Очаква се цялостно утвърждение да получи имунизацията на Pfizer. След като FDA издаде утвърждение или позволение, американските центрове за надзор и предварителна защита на болесттите по-късно поучават дали фактически да се употребява ваксина, позволена от FDA.

Третата доза ще се ползва на хора с невисок имунитет.

Скорошно изследване на откриватели от университета " Джон Хопкинс " откри, че имунизираните имунокомпрометирани хора са 485 пъти по-склонни да се окажат в болничното заведение или да умрат от Covid-19 спрямо общото население, което е имунизирано.

Около 9 милиона американци са имунокомпрометирани, било заради заболявания, които имат, или медикаменти, които одобряват.

Администрацията на Джо Байдън предприе курс на ускорена имунизация в опит да овладее разпространяването и разновидностите на ковид.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР