Обвиняемите за убийството на 33-годишната Евгения – съпругът Орлин Владимиров

...
Обвиняемите за убийството на 33-годишната Евгения – съпругът Орлин Владимиров
Коментари Харесай

Обвиняеми за убийството на млада жена баща и син остават в ареста

Обвиняемите за убийството на 33-годишната Евгения – брачният партньор Орлин Владимиров и татко Пламен Владимиров – остават в ареста. Това реши дефинитивно апелативният съд в София.

Младата жена изчезна в средата на октомври и съвсем незабавно бе оповестена за търсене. През цялото време брачният партньор ѝ твърдеше, че тя е излязла, с цел да отиде на фитнес и повече не се прибрала. На няколко пъти Владимиров говореше пред медии и твърдеше, че търси брачната половинка си.

Миналата седмица стана ясно, че след разпити в Столична дирекция на вътрешните работи и той, и татко му са признали за осъщественото закононарушение. Според проверяващите младата жена е била удушена от брачна половинка си още на 13 октомври. Баща му оказал помощ като откарал куфара с тялото ѝ и го изхвърлил край Перник. Разследващите допускат, че Владимиров-старши авансово е знаел за желанията на сина си.

Още на първа инстанция двамата бяха оставени за непрекъснато в ареста. Пред апелативния съд Владимиров-старши изиска да остане под домакински арест поради влошеното си здраве. Съдът отхвърли молбата му.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР