Обвиненията между партии в коалицията никак не ни учудват, посочи

...
Обвиненията между партии в коалицията никак не ни учудват, посочи
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Атаките срещу службите за сигурност в този момент не са удачни

Обвиненията сред партии в обединението по никакъв начин не ни учудват, уточни депутатът от ГЕРБ-СДС

"Смятам, че офанзивите в този миг против службите за сигурност не са удачни. Още повече, че разчитаме на всички тези мъже и дами, които работят за това България по всевъзможен метод да резервира своята национална сигурност, да следи за своите геополитически ползи и това да не оказва въздействие на всекидневието на българските жители. " Това съобщи ръководителят на ПГ ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова в коридорите на Народното събрание, представен от.

"За това аз смятам за несвоевременно посягане в този миг въобще разискването на тематиката за службата за национална сигурност и то в подтекста на най-различни нападки, от страна на министри, от страна на членове на съдружното ръководство, даже, в случай че не се неистина, от министър-председателя ", разяснява още тя.

По думите на Атанасова, неустойчивостта на ръководещата коалиция се показва повече от месец, тъй като тя не е била постоянна и когато трябвало да се вземе решение във връзка с поддръжката на една от декларациите на българския парламент. "Преди повече от седмица лиши повече от ден да бъде гласувана, наложи се и опозицията да оказва помощ ", уточни тя.

"От през вчерашния ден следим явната проява на явни корупционни практики и обвиняванията сред партии в обединението по никакъв начин не ни учудва. Надявам се, че поръчката за "нулева корупция ", с която пристигнаха на власт групировката "Продължаваме смяната ", ще бъде не просто слоган като част от тяхната предизборната акция, само че и ще има действителни дейности. В подобен случай, в случай че това е правилно, чакам и прокуратурата да самосезира по медийни изявления дали това, което беше оповестено от Александър Дунчев, член на ръководещото болшинство, против министър от ръководещото болшинство, е по този начин ", добави още Атанасова.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР