Обвиненият за катастрофата, която уби журналиста Милен Цветков - Кристиан

...
Обвиненият за катастрофата, която уби журналиста Милен Цветков - Кристиан
Коментари Харесай

Кристиан Николов, обвинен за убийствното в катастрофа на Милен Цветков, остава в ареста

Обвиненият за злополуката, която умъртви журналиста Милен Цветков - Кристиан Николов остава в ареста . Това взеха решение преди минути магистратите от Софийския градски съд. Това е първото явяване на Кристиан Николов физически пред магистратите, заяви Нова телевизия.

Решението може да се апелира пред апелативния съд.

Младежът, който с гневна скорост се вряза в колата на журналиста, спрял на светофар и го умъртви, упрекна медиите в напън против него . В правосъдната зала Николов сподели съболезнования на околните на Цветков.

От прокуратурата припомниха, че Кристиан Николов е седнал зад кормилото дрогиран, карал е с превишена скорост и няма никакъв спирачен път при наближаването на огромното кръстовище. Съдът беше безапелационен - в случай че напусне следствения арест, Николов може да се укрие.

Припомняме, че на 19 април 2020 година - точно на Великден, Николов, който кара с и превишена скорост, се вряза в колата на Милен Цветков, спрял на червен светофар. Записи от видеонаблюдението демонстрират, че Кристиан Николов даже не е опитал да спре или да избегне конфликта.

По следствието е упрекната и майката на водача - Десислава Николова, като тя е със взетата мярка за неотклонение Николова е упрекната, защото е у, притежател на автомобила.

бяха повдигнати и против приятелката на Николов - Симона Цветкова, и Георги Иванов,. Двамата са пътували в джипа все още на злополуката, само че са избягали от мястото на случая, а по-късно са и отказали да сътрудничат на следствието. Те бяха арестувани в началото, а по-късно освободени от ареста против гаранция от по 10 000.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР