Обвиненият за катастрофата Жечко Кюркчиев беше пуснат под парична гаранция

...
Обвиненият за катастрофата Жечко Кюркчиев беше пуснат под парична гаранция
Коментари Харесай

Близките на Светомира, убита при катастрофа в Шумен, излязоха на протест с искане за ефективни присъди

Обвиненият за злополуката Жечко Кюркчиев беше пуснат под парична гаранция от 25 000 лв.

Близки на починалото при тежка злополука в Шумен 22-годишно момиче излязоха на митинг. Те упорстват за правосъдна промяна и по-бързо разследване. Автомобилът на жертвата беше ударен на 28 септември на кръгово кръстовище в центъра на града от джип с висока скорост.

Обвиненият за злополуката Жечко Кюркчиев към този момент не е под домакински арест. Той беше пуснат под парична гаранция от 25 000 лв.. Случаят беше конфискуван от следствието в столицата, а фамилията на умрялата се включи в правенето на Пътна карта дружно с Института за пътна сигурност. Тази карта към този момент е импортирана в Народното събрание за разискване и съгласно околните предлага ограничения за по-ефективни следствия и присъди на пътни произшествия.

„ Разчитаме на обективност от страна на институциите. В последно време живеем в боязън дали като излезем, ще се приберем или някой ще ни прегази. Може да забележим тази Пътна карта на уеб страницата на Института за пътна сигурност ”, сподели в ефира на бащата на починалото момиче Анатолий Станчев.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР