Обвиненият в тероризъм бос на фирмата за киберсигурност Тад груп“

...
Обвиненият в тероризъм бос на фирмата за киберсигурност Тад груп“
Коментари Харесай

Дългокрака млада богаташка развела боса на ТАД груп

 Обвиненият в тероризъм необут на компанията за киберсигурност " Тад груп “ Иван Тодоров върти бурна обич с млада хубавица, поради която се е развел със брачната половинка си Венета, твърди " Уикенд “.

Според изданието 41-годишният баровец живее под един покрив с 15 години по-младата от него брюнетка Гергана в необятен мезонет в затворен и строго охраняван жилищен комплекс в софийския квартал " Бояна “. 

Секси приятелката на Иван Тодоров е на 26 и произлиза от заможно семейство. Дългокраката Гергана е приключила висше обучение в влиятелен университет в Лондон. Хубавицата е известна измежду феновете на нощния живот в София с разкрепостеното си държание и неналожителен сексапил.

След хакерската спекулация, в епицентъра на която попадна Иван Тодоров, красивата Гергана побърза да изтрие общите си фотоси с него обществените мрежи Facebook и Инстаграм.

Нейни приятелки обаче довериха, че го е направила по гледище на обичания си, който през вчерашния ден вечерта бе пуснат от ареста под гаранция от 100 000 лв..

Иван Тодоров е упрекнат като подстрекател за хакерския пробив против системата на Национална агенция за приходите, а против него е пропял чиновник в " Тад груп “. Негови съпроцесници са 20-годишния Кристиян Бойков, който бе арестуван първи още преди 2 седмици, както и комерсиалния шеф на сдружението за кибер сигурност Георги Янков.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР