Обвиненият в аферата Суджукгейт бивш депутат от ГЕРБ Живко Мартинов

...
Обвиненият в аферата Суджукгейт бивш депутат от ГЕРБ Живко Мартинов
Коментари Харесай

Живко Мартинов от Суджукгейт още е член на ГЕРБ

Обвиненият в аферата " Суджукгейт " някогашен народен представител от ГЕРБ Живко Мартинов към момента е член на партията. Това сподели той в изявление за бТВ. По думите му - той си е платил членския импорт до края на годината, само че се е отдръпнал от политиката.
 Бивш началник на полицията в Добрич заплашвал очевидец против Живко Суджука  Бившият народен представител Живко Мартинов се снабди с обвинявания за Суджукгейт  Депутат от ГЕРБ рекетирал от името на Бойко, взел 4 тона суджук сякаш за Борисов
Скандалът избухна през предходната година, а Мартинов напусна депутатското място, откакто беше упрекнат, че е изнудвал търговец на месо да даде 4 тона суджук за Бойко Борисов.

В изявление за бТВ Мартинов се извини на премиера заради абсурда. „ Искам да се извиня на партия ГЕРБ и премиера Бойко Борисов за това че може да съм ги засегнал и унижил ”, сподели той.

Според Мартинов офанзивата идва от Антон Проданов , който един от очевидците за поисканите 4 тона суджук. По думите на Мартинов Проданов е бил неточен към него при наемане на обекти. Според него става въпрос за сюжет, плануван от Българска социалистическа партия.

„ Човек с толкоз доста отговорности към банки, към снабдители, към Национална агенция за приходите, към служащи той е имал, вие можете ще разберете... ”, уточни Мартинов.

Той сподели още, че след аферата е изгубил татко си, който получил инсулт. Самият Мартинов е прекарал инсулт, от който в този момент се възвръща. " Не диря премиера Борисов след този случай. Преди това сме се търсили и сме си правили услуги. Когато има проблеми в района на Добрич, съм съдействал. Чувствам се афектиран поради това, което се изписа за мен. Той постоянно е бил прецизен и правилен с мен. Сценарият е изработен от дълго време от кръгове към Българска социалистическа партия ", каза ексдепутатът.

„ Представил съм документи по какъв начин Живко Мартинов е желал от мен суджуци, меса, претекста беше че би трябвало да бъдат направени по специфична рецепта, и трябваше да бъдат за премиера, не знам по какъв начин не го е позор да лъже по този начин ”, отовори очевидецът по делото – Антон Проданов.

„ Как ще каже такова нещо бе човек, аз съм ловджия заедно съм с ловна пушка, всяка година си върша 30-40 кг. Месо, кой естествен човек ще изяде 4 тона суджук ”, съобщи още Живко Мартинов.

И двамата са подготвени да се подложат на детектор на лъжата, с цел да потвърдят изказванията си.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР