Обвинения в сексуално посегателство над непълнолетни, сексуален трафик на хора

...
Обвинения в сексуално посегателство над непълнолетни, сексуален трафик на хора
Коментари Харесай

Нейтън Преследващия кон с обвинения в сексуално насилие и трафик на хора

Обвинения в полово посягане над малолетни, полов трафик на хора и управление на фракция чакат американския артист от индиански генезис Нейтън Лий Преследващия кон, съобщи АП.

46-годишният артист бе арестуван от полицията във вторник, откакто специфичните елементи нахлуха в дома му в Северен Вегас, където той живеел с петте си съпруги. Арестът му идва след траяло месеци следствие от полицията в Лас Вегас.

Dances With Wolves Actor Nathan Lee Chasing His Horse Arrested on Sex Abuse Charges in Nevada
— People (@people)
Преследващия кон ще бъде изправен пред минимум две обвинявания за полов трафик и по едно обвиняване за полово принуждение над дете под 16 години, малтретиране или занемаряване на деца и полово принуждение.

Актьорът също е упрекнат в записване на полови набези с камера и споразумяване на секс с жертвите за други мъже, които са му платили. Според заповедта за обиск от 50 страници се счита, че Преследващия кон също е водач на религиозна фракция, известна като „ Кръгът “ („ The Circle “). Властите не прецизират по кое време ще му бъдат повдигнати публични обвинявания.
 Нейтън Лий Преследващия кон
По време на акцията полицията е разкрила в дома на артиста карти с памет с видеоклипове на половите похищения, огнестрелни оръжия, близо 20 кг марихуана и халюциногенни гъби, съгласно отчет за ареста, оповестен в сряда.

Нейтън стана прочут с ролята си на Голямата усмивка, млад член на племето сиукси във кино лентата „ Танцуващият с вълци “ на Кевин Костнър, спечелил няколко награди „ Оскар “.

Actor Nathan Lee Chasing His Horse, also known as Nathan Chasing Horse, was arrested Tuesday on suspicion of sexually assaulting young girls.
— Breitbart News (@BreitbartNews)
Преследващия кон си е спечелил известност измежду индианските племена в Съединените щати и Канада като врач баяч, който е кадърен да поддържа връзка с духове. Полицията обаче сподели, че той е злоупотребявал редовно с ситуацията си, като е насилвал физически и полово девойки и дами от коренното население, вземал си е малолетни съпруги и е водил набожен фетиш.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР