Обвинената за убийството на Пейо Пеев - Габриела, проговори зад

...
Обвинената за убийството на Пейо Пеев - Габриела, проговори зад
Коментари Харесай

Първи думи на Габриела след смъртта на Пейо

Обвинената за убийството на Пейо Пеев - Габриела, проговори зад затворената врата на жилището си. Жената, която е пусната под домакински арест, с цел да се грижи за децата си, твърди, че не знае къде са те.

Екип на Нова тв се опита да беседва с Габриела, само че тя по този начин и не застана пред камерата. Говореше зад затворената врата на жилището си, написа. 

" Към сегашния миг към момента не знам къде са децата ", сподели тя.

На въпрос дали е отговорна за гибелта на брачна половинка си, тя отвръща, че по тематиката ще се приказва още, само че не желае да бърза с мненията и благодари.

Същевременно през днешния ден външното министерство взе решение да в профил от служба майката на Габриела - Красимира Трифонова, която също е упрекната. 

Според следствието Пейо Пеев първо е бил удушен, а по-късно автомобилът, в който е било тялото му, е опожарен. Целта най-вероятно е била прикриване на следите.

Адвокатката на Пеев описа още елементи към изказванията, че е бил упояван. На 10 януари Миглена Балджиева, получава известие от него. То стартира по този начин: „ След 22:00 часа нощес се срещнах с Габриела по нейна самодейност ”. 

Пейо написа още, че се съмнява, че Габриела го е упоила.

„ Донесе две бурканчета с топъл шоколад, което прави и различен път. За страдание нямам спомен дали съм изпил цялото количество. Но в един миг усетих, че нещо ми се замрежва погледът и се зашеметявам, много мъчно се прибрах по спомен, популярност Богу, безаварийно ”, написа Пейо Пеев на адвокатката си.

Още на идващия ден 44-годишният мъж отива в полицията, където са го посъветвали да си направи проучвания.

„ Утре заран ще си върша цялостни проучвания дали и какво имам в тялото. Абсолютно съм сигурен, че Габриела преднамерено го е направила, да стане нещо, да ме заловен, да ме изкарат наркоман и да ме лимитират за детето ”, цитира още от известията адвокатката му.  

Остават въпросите - какво тъкмо са посочили проучванията, които Пейо Пеев си е направил и какво ще се случи с двете деца. 

От Агенцията за обществено подкрепяне дадоха отговор за Нова тв, че двете деца са настанени при родственици за протекция. Социалните служащи наблюдават грижите за тях и оказват поддръжка.

„ В момента, в който са задържани Габриела и нейната майка, децата са предадени бабата по бащина линия от служителите на реда ”, съобщи юрист Балджиева.

На напред във времето излиза и различен проблем от предишното на упрекнатата за убийството на Пейо Пеев тъща – Красимира Трифонова. Като консул в Тайланд, тя упреква посланика Камен Величков в полов тормоз. Величков е отзован, а след време се открива, че полов тормоз не е имало, това описа пред Нова тв близка до фамилията на Величков.

„ Това е един от следващите случаи, в които се вижда, че с обвиняване за полов тормоз към този момент се злоупотребява ”, съобщи журналистът Юлиана Методиева.

Оказва се, че упрекнатата в ликвидиране дипломатка, е назначила за собствен чиновник майка си, тя пък - свидетелствала за половия тормоз.

„ Аз не преставам да се запитвам кой имаше интерес да в профил Камен Величков? ”, съобщи Методиева.

След като казусът стигна до съда, от външно министерство взеха решение да отстранят от служба Красимира Трифонова.
           
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР