Обвинената в отклоняване на пари в особено големи размери управителка

...
Обвинената в отклоняване на пари в особено големи размери управителка
Коментари Харесай

Банкерката от Нова Загора, свила 400 хил. лева, имала второстепенна роля

Обвинената в отклонение на пари в изключително огромни размери шефка на банков клон в Нова Загора Биляна Манчева ще апелира постановената мярка " задържане под стража ".

Това съобщи юристът й Младен Донев пред Би Ти Ви.

По думите му присъда ще има, само че Манчева няма да е сама, тъй като е имала второстепенна роля в банковия клон.

Припомняме случая, в който клиенти подадоха тъжби против нея за непозволено отклонение на над 400 000 лв. от сметките им. Вече някогашната директорка на банков клон в Нова Загора може да получи от 10 до 30 години отнемане от независимост, в случай че виновността й бъде потвърдена.

Според юриста й обаче тя няма право да подписва независимо документи, без да минат през централния клон в Стара Загора.

От писмо на обвинената, написано от ареста към бранителя й, излиза наяве и че един от подалите тъжба клиенти е изхарчил парите за хазарт. Адвокат Донев означи, че изискванията в сливенския затвор са ужасни, липсва всякаква хигиена, а арестантите са най-вече мъже от ромски генезис, което оказва неприятно влияние на душeвността на клиентката му.

Проверка на прокуратурата е разкрила, че Манчева пътува постоянно до Сърбия и не може да бъде пусната от ареста заради заплаха от укриване. Донев сподели още, че пострадалите би следвало да си получат парите незабавно, тъй като всяка банка има застраховка, а сумите не са и чак толкоз огромни за сходна финансова институция. /news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР