Обувките на висок ток са признати за един от атрибутите

...
Обувките на висок ток са признати за един от атрибутите
Коментари Харесай

Как високите токчета и обувките на платформа преобразяват визията ви

Обувките на висок ток са приети за един от атрибутите на женствеността и знак на впечатляващ външен тип. Приема се, че всяка дама би трябвало да има най-малко един чифт високи токчета в дрешника си. А някои даже не могат без тях.

Независимо дали става въпрос за публично събитие, женитба или излизане в нощния бар, високите токчета са измежду най-предпочитаните обувки от дамите. Въпреки че могат от време на време да бъдат сложни за вървене или да предизвикват болки в краката, в случай че не са в верния модел или размер, елегантният тип и походката, които те могат да ви обезпечат, сигурно ще подобрят външния ви тип.

Как да създадем по-издължена и стройна визия?

Едно от най-очевидните преимущества на високите токчета е, че ви разрешават да изглеждате по-високи. Токчетата образно издължават тялото, а носенето им може да повлияе на цялостната ви визия и стойка. Акцентът изключително е върху краката и удължаването на тази част от тялото ви. Колкото по-висок е токът, толкоз по-голям е резултатът, само че би трябвало да се има поради, че тези обувки ще бъдат и по-трудни за вървене. Но това елементарно може да бъде преодоляно, в случай че заложите на дамски обувки на платформа. Те могат да бъдат с немалка височина и по едно и също време с това да са задоволително удобни за вървене. Това се дължи на тяхната подметка, която е висока освен в петата, само че и в предната част, което прави извивката на обувката по-плавна и лесна за вървене. Една от най-забележимите области, които се повдигат от носенето на токчета и платформи, е долната част на тялото. Високите токчета могат да издигнат тази зона с към 30%, давайки несъзнателен знак за младост и хубост. Ако се колебаете какъв цвят обувки на висок ток да изберете - бежовото сигурно е добър вид, защото десенът на обувките ще се слее с цвета кожата ви, което в допълнение ще издължи образно краката ви.

Високи токчета и платформи за привлекателна походка

Друг необикновен метод, по който високите токчета вършат дамите по-привлекателни, е като въздействат на вашата походка. Проучванията демонстрират, че мъжете възприемат дамата, която върви на токчета, като по-елегантна и женствена, в сравнение с когато върви с равни обувки. Обувките на висок ток поправят стойката на гръбначния ви дирек и усъвършенстват външния тип на гърдите и бедрата, като това способства мъжете да възприемат женската походка на токчета като по-съблазнителна.

Освен всичките им образни преимущества за женската физика, високите токчета и обувките на платформа подхождат на съвсем всяко облекло и могат да изведат елементарните тоалети на по-високо равнище. Ако към момента нямате високи токчета или се колебаете какви да изберете, заложете на модел, който може да се съчетава с допустимо най-вече облекла от вашия дрешник. Такива са обувките в неутрални цветове като черно и бежово, които елементарно ще комбинирате с разнообразни облекла, без значение от стила и цвета им. Разгледайте обувки на ток на obuvki.bg, където ще откриете многообразие за всеки усет и мотив. Въпреки че може да не ги носите всеки ден, обувките на ток ще се трансфорат в незаменима част от дрешника ви, с която елементарно ще придадете елегантна и стилна визия на всяка ваша дреха.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР